Bronde: Τι είναι και πώς να πετύχετε την τέλεια εφαρμογή

«Bronde»: Τί σημαίνει για τα μαλλιά;

Κομμωτήρια Hair Story

Εκεί που τα ξανθά μαλλιά συναντούν τα καστανά, βρίσκεται η χώρα του «bronde»: Στην πράξη, πρόκειται για ανταύγειες μαλλιών που κινούνται ανάμεσα στις δύο αυτές αποχρώσεις και έχουν την μαγική ικανότητα να κολακεύουν ένα ευρύ φάσμα αποχρώσεων του δέρματος. Νομίζω ήδη σας κεντρίσαμε το ενδιαφέρον… 

Εκεί που τα ξανθά μαλλιά συναντούν τα καστανά, βρίσκεται η χώρα του «bronde»

 Συνδυάζοντας τη λάμψη από τις ξανθές ανταύγειες με τη ζεστασιά των αποχρώσεων μιας καστανής και του στυλ των τεχνικών balayage και ombre, είναι -ίσως- η τέλεια επιλογή για όσες παραμένουν αναποφάσιστες ανάμεσα στο θεμελειώδες ερώτημα της γυναικείας ομορφιάς: «ξανθιά ή μελαχρινή»; Δεν είναι έκπληξη το γεγονός ότι αστέρια της showbiz, όπως η Chrissy TeigenBrie LarsonGisele και η Blake Lively έχουν όλες πειραματιστεί με το bronde. 

Πλεονεκτήματα

Τεχνική bronde - Sara Jessica Parker - Κομμωτήρια Hairstory

Κάντε κλικ στις φωτογραφίες για να δείτε λεπτομέρειες

Τι είναι το bronde;

…και γιατί πρέπει να το δοκιμάσετε οπωσδήποτε!

«Ούτε εντελώς ξανθιά ούτε εντελώς καστανή»: το bronde είναι μία πολυδιάστατη απόχρωση που συμπληρώνει τέλεια το μαύρισμα και δίνει στα μαλλιά μια λάμψη όπως όταν πέφτει πάνω τους ο ήλιος στην παραλία. Από τις πρώτες που το υιοθέτησαν ήταν οι Jennifer Lopez, Blake Lively, Lily James, Gisele, Alessandra Ambrosio και η Miranda Kerr.

Εμείς σας προτείνουμε ανεπιφύλακτα να έρθετε στα κομμωτήρια Hair Story και να μιλήσετε με τους color specialists για αυτήν την τεχνική χρώματος και να δείτε πως μπορεί να εφαρμοστεί καλύτερα στην περίπτωσή σας. Ωστόσο, στο άρθρο αυτό, θα εξηγήσουμε τα βασικά που πρέπει να γνωρίζετε για το bronde.

Μην τυχόν πέσει στη συζήτηση με τις φίλες σας και δεν έχετε κάτι να πείτε…

Εφαρμογή

Τεχνική bronde - Κομμωτήρια Hairstory
Τεχνική bronde - Κομμωτήρια Hairstory

Η τεχνική bronde

…και γιατί πρέπει να έρθετε στα κομμωτήρια Hair Story

Για να το πετύχουμε «αναμειγνύουμε» ξανθές άκρες και μακριές καστανές ανταύγειες. Κάτι τέτοιο επιτυγχάνεται καλύτερα με τη χρήση balayage, δηλαδή ανταύγειες με μία τεχνική όπου απλώνουμε τη βαφή στα μαλλιά «ζωγραφίζοντάς τα ελεύθερα με τα χέρια μας», χωρίς να χρησιμοποιούμε τα παραδοσιακά μικρά κομμάτια αλουμινόχαρτου. Το αποτέλεσμα είναι πιο «φυσικό» και «δροσερό,» όπου το χρώμα στα μαλλιά φαίνεται να «λειώνει» από το καστανό στο ξανθό, και επιπλέον, δεν απαιτεί να μας επισκέπτεστε τόσο συχνά για συντήρηση όσο με τον παραδοσιακό τρόπο βαφής.

Στην πραγματικότητα, αυτή η τεχνική του ξανθού ombre αναμφισβήτητα κάνει το χρώμα να φαίνεται όλο και καλύτερο με το χρόνο…

Celebrities

Τεχνική bronde - Gisele - Κομμωτήρια Hairstory
Τεχνική bronde - Gisele - Κομμωτήρια Hairstory

Κάντε κλικ στις φωτογραφίες για να δείτε λεπτομέρειες

Επιλέξτε σοφά το bronde που σας ταιριάζει

…γιατί ΔΕΝ είμαστε όλες ίδιες!

Για να πετύχει η τεχνική bronde χρειάζεται «λεπτότητα» και «ακρίβεια» στην επιλογή των αποχρώσεων. Εμείς στα Hair Story με την εμπειρία μας και τους εξειδικευμένους τεχνικούς χρώματος κάνουμε ό,τι απαιτείται για να καταλήξουμε στις σωστές αποχρώσεις για την κάθε περίπτωση. Ποιες είναι αυτές; Πιστεύουμε ότι οι «σωστές» αποχρώσεις είναι μόνο δύο, ή το πολύ, τρεις αποχρώσεις πιο ανοιχτό από το φυσικό σας χρώμα.

Η τεχνική bronde είναι πραγματικά ευέλικτο γιατί μπορεί να προσαρμοστεί ώστε να ταιριάξει σε κάθε τόνο του δέρματος, κάτι που απασχολεί ιδιαίτερα τους κομμωτές στην Ελλάδα, λόγω της διαφορετικότητας του δέρματος της «μέσης» Ελληνίδας σε σχέση με αυτό της μέσης «Βορειο-ευρωπαίας» ή των γυναικών της κεντρικής Ευρώπης. Έτσι μπορεί να προσαρμοστεί σε λίγο πιο σκούρες αποχρώσεις, αν ανησυχείτε ότι τα ξανθά χρώματα δεν σας ταιριάζουν απόλυτα. Το κόλπο είναι ο color specialist να δημιουργήσει μια εξατομικευμένη, «κατά παραγγελία» απόχρωση μόνο για εσάς – ειδικά όταν τα ελαφρύτερα χρώματα δεν λειτουργούν στο πρόσωπό σας, έτσι ώστε το αποτέλεσμα να κολακεύει το δικό σας δέρμα.

Εάν έχετε απορίες ή είστε έτοιμες για ένα εντυπωσιακό bronde που θα αναδείξει τα δικά σας χαρακτηριστικά σας περιμένουμε σε ένα από τα κομμωτήρια Hair Story.

Click to access the login or register cheese