Προστασία Προσωπικών Δεδομένων

Τι είναι τα προσωπικά δεδομένα;

Με τον όρο προσωπικά δεδομένα εννοούμε κάθε πληροφορία που σας αφορά και μέσω αυτής μπορούμε να σας αναγνωρίσουμε. Η αναγνώριση αυτή μπορεί να πραγματοποιηθεί είτε μέσω μιας συγκεκριμένης πληροφορίας είτε μέσα από έναν πιθανό συνδυασμό πληροφοριών που έχουμε στη διάθεσή μας.

Τι είναι η επεξεργασία προσωπικών δεδομένων;

Η επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων είναι κάθε είδους πράξη ή σειρά πράξεων που πραγματοποιείται στα προσωπικά σας δεδομένα ή σε ομάδες προσωπικών δεδομένων, όπως για παράδειγμα η συλλογή, η καταχώριση, η οργάνωση, η διαγραφή, η αποθήκευση, η προσαρμογή ή μεταβολή, η ανάκτηση, η αναζήτηση πληροφοριών, η χρήση, η κοινοποίηση με διαβίβαση, η διάδοση ή κάθε άλλη μορφή διάθεσης, η συσχέτιση ή ο συνδυασμός, ο περιορισμός, η διαγραφή ή η καταστροφή.

 

Ποια “προσωπικά δεδομένα” μου τηρείτε;

Δεν τηρούμε προσωπικά δεδομένα όπως όνομα, διεύθυνση, κλπ. Ωστόσο χρησιμοποιούμε ηλεκτρονικά μπισκότα με σκοπό τη συλλογή αναλυτικών στατιστικών (Google Analytics) και την δημιουργία ηλεκτρονικών διαφημίσεων στα κοινωνικά μέσα (π.χ. FB) και το Διαδίκτυο. Αυτά τα μπισκότα, όπως και σε κάθε άλλο ιστοχώρο, υπό προϋποθέσεις θα μπορούσαν να οδηγήσουν στην ταυτοποίηση των προσώπων στα οποία αντιστοιχούν μέσω της ηλεκτρονικής τους διεύθυνσης (IP). Κάτι τέτοιο σίγουρα εκφέυγει των δυνατοτήτων μας.
Επειδή, όμως, ίσως κάποιοι άλλοι να έχουν τέτοιες δυνατότητες, εμείς και οι συνεργάτες μας που διενεργούν την επεξεργασία τηρούμε όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας, κι επιπλέον, σας δίνουμε τη δυνατότητα να τα απενεργοποιήσετε.

[gdpr_privacy_tools]

Click to access the login or register cheese