Τί είναι το Ombre και ποιες celebrities το επιλέγουν;

Τί σημαίνει «Ombre» για τα μαλλιά;

Κομμωτήρια Hair Story

Στα κομμωτήρια Hair Story, όταν μας ρωτάν τι είναι το Ombre, συνήθως απαντάμε: «Είναι τα μαλλιά που τα φίλησε ο ήλιος»!
Το Ombre δεν είναι κάτι καινούριο. Πέρασαν πολλά χρόνια από τότε που το είδαμε για πρώτη φορά, ωστόσο κανείς δεν περίμενε -όπως έγραψε το Marie Claire- ότι «θα καθόταν για τόσο πολύ στο θρόνο των χρωματικών επιλογών»!

Το Ombre (που σημαίνει σκιά) έγινε από τα πιο δημοφιλή look στα κομμωτήρια Hair Story. Είναι ένα είδος ανταύγειας το οποίο γίνεται στο κάτω μέρος των μαλλιών και δίνει την εντύπωση ότι τα έχει “ξανοίξει” σταδιακά ο ήλιος. Σε αντίθεση με το Bronde δεν είναι απαραίτητο η μεταβολή του χρώματος να είναι από το καστανό στο ξανθό, αλλά μπορεί να είναι ροζ, μπλε, μωβ, ακόμα και πράσινο!

Πλεονεκτήματα

Beyonce τεχνική Ombre για μαλλιά
Beyonce τεχνική Ombre για μαλλιά

Κάντε κλικ στις φωτογραφίες για να δείτε λεπτομέρειες

Τα πλεονεκτήματα της

…και γιατί πρέπει να το δοκιμάσετε οπωσδήποτε!

  • Παραμένει στη μόδα για χρόνια και αποτελεί σίγουρη στιλιστική επιλογή
  • Δεν απαιτεί συχνή ανανέωση.
  • Ταιριάζει τόσο σε ίσια όσο και σε κυματιστά ή σγουρά μαλλιά.
  • Μπορεί να εφαρμοστεί σε βαμμένα αλλά και σε φυσικά μαλλιά οπού εκεί δεν αλλάζει το φυσικό χρώμα και δεν ταλαιπωρεί όλα τα μαλλιά.

Εφαρμογή

Eva Mendes τεχνική Ombre για μαλλιά
Eva Mendes τεχνική Ombre για μαλλιά

Κάντε κλικ στις φωτογραφίες για να δείτε λεπτομέρειες

Πώς εφαρμόζεται;

…και γιατί πρέπει να έρθετε στα κομμωτήρια Hair Story

Στα κομμωτήρια Hair Story, οι ειδικοί colorists εφαρμόζουν το Ombre είτε ξανοίγοντας κάποια τμήματα στις άκρες, είτε ξανοίγοντας όλες τις άκρες των μαλλιών. Αυτό εξαρτάται από το στυλ που επιθυμείτε και τι ταιριάζει στην κάθε περίπτωση και τα χρώματα του δέρματός σας. Πολλές φορές το συνδυάζουν με την τεχνική του balayage.

Στα φυσικά μαλλιά μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε προϊόν βαφής για πιο φυσικά σαν από τον ήλιο ξανοίγματα. Για πιο έντονα ξανοίγματα ή στα ήδη βαμμένα μαλλιά χρησιμοποιούμε ντεκαπάζ δίνοντας μετά την απόχρωση που θέλουμε με το κατάλληλο ρεφλέ.

Celebrities

Dakota-Johnson τεχνική Ombre για μαλλιά
Dakota-Johnson τεχνική Ombre για μαλλιά

Κάντε κλικ στις φωτογραφίες για να δείτε λεπτομέρειες

Ποιες διάσημες το κάνουν;

…και πόσο όμορφες δείχνουν

Δεν θα ήταν υπερβολή να πούμε ότι το έχουν κάνει σχεδόν όλες, σε κάποια στιγμή της ζωής τους! Ενδεικτικά αναφέρουμε Emily Blunt, Dakota Johnson, Nicole Kidman, Olivia Wilde, Kim Kardashian, Sarah Jessica Parker, Kate Beckinsale, Sofia Vergara, Beyoncé, Eva Mendes, Penelope Cruz, και άλλες πολλές…

Γιατί όχι κι εσείς; Επισκεφτείτε τα κομμωτήρια Hair Story στους Αγίους Αναργύρους ή στην Παλλήνη για να συζητήσουμε από κοντά και να απαντήσουμε στα ερωτήματά σας. Σας περιμένουμε!

 

Click to access the login or register cheese