Ώρα για νέο hair style – ήρθε το φθινόπωρο 2019

Η αλλαγή της σεζόν, από καλοκαίρι σε φθινόπωρο, σηματοδοτεί νέους στόχους, νέες προσπάθειες και -πολλές φορές- συνδυάζεται με αλλαγή στα μαλλιά, είτε σε κούρεμα είτε σε χρώμα.

Εσείς είστε έτοιμες για τη νέα σεζόν;

Φθινόπωρο 2019: Οι προτάσεις για το νέο hair style σας

Χρώμα μαλλιών

Καστανά σοκολατί μαλλιά

Είναι τα ιδανικά χρώματα για μετά το καλοκαίρι για να σκουράνουμε το ανοιγμένο από τον ήλιο χρώμα και ταιριάζει σε όλες τις επιδερμίδες.

kastana-sokolati-1
kastana-sokolati-2
kokkina_xalkina-2

Βαμμένα κόκκινα χάλκινα μαλλιά

Τώρα που πέρασε το καλοκαίρι και ο ήλιος και η θάλασσα δεν θα αλλοιώνει το χρώμα των μαλλιών είναι μια επιλογή για εκθαμβωτικό και μέσα στη μόδα αποτέλεσμα.

kokkina_xalkina-1

Ξανθά πλατινέ μαλλιά

Το αγαπημένο ξανθό χρώμα που δεν λείπει ποτέ από την λίστα σε όλες τις αποχρώσεις από τα ψυχρά ICE BLONDE και SILVER GRAY BLONDE μέχρι τα ζεστά, χρυσά DARK BLOND.

platine-xantha-2
platine-xantha-1

Trendy κουρέματα για το φθινόπωρο

agore-kouremata-2

Pixie look και αγορέ κουρέματα

Τα PIXIE,τα BOYS CUTS και τα BUZZ HAIRSTYLES (κουρέματα με την ψιλή) για όλες εκείνες τις δυναμικές γυναίκες που επιλέγουν ένα κοντό κούρεμα αλλά και για εκείνες που θέλουν να προχωρήσουν σε μια ριζική αλλαγή.

agore-kouremata-1
frantzes-afeleies-2
frantzes-afeleies-1

Φράτζες και αφέλειες.

Τα PIXIE, τα BOYS CUTS και τα BUZZ HAIRSTYLES (κουρέματα με την ψιλή) για όλες εκείνες τις δυναμικές γυναίκες που επιλέγουν ένα κοντό κούρεμα αλλά και για εκείνες που θέλουν να προχωρήσουν σε μια ριζική αλλαγή.

Χτενίσματα για το φθινόπωρο 2019

Wet look hair

Πρόκειται για ένα χτένισμα που μας θυμίζει ακόμα το καλοκαίρι που πέρασε. Ωστόσο θα διατηρηθεί και για το φθινόπωρο. Είναι κατάλληλο για όλες τις ώρες μιας και Πρόκειται για χτένισμα με ζελέ η αλλά προϊόντα styling που αφήνουν βρεγμένα τα μαλλιά τραβηγμένα προς τα πίσω SLICKED BACK HAIR.

wet-look-1
SLICKED-BACK-HAIR-1
kosmimata-sta-mallia-2

Κοσμήματα στα μαλλιά

Φέτος θα δούμε πολλούς κομμωτές να χρησιμοποιούν διαφορά αξεσουάρ που θα κοσμήσουν τα μαλλιά Όπως μπαρέτες με στρας και πέτρες, κοκαλάκια και στέκες που θα προσθέσουν ένα αριστοκρατικό στυλ στο χτένισμα σας.

kosmimata-sta-mallia-1
Click to access the login or register cheese