Θεραπεία Λείανσης Κεράτινης

Μήπως το φριζάρισμα αποτελεί καθημερινότητα για εσάς; Αν ναι τότε χρειάζεστε μία θεραπεία λείανσης κερατίνης ή smoothing treatment – θεραπεία κερατίνης!

Θεραπεία κεράτινης- Smoothing treatment

Μήπως το φριζάρισμα αποτελεί καθημερινότητα για εσάς; Αν ναι τότε ξέρετε από πρώτο χέρι ότι αυτά τα μαλλιά δεν είναι εύκολα στη διαχείριση τους.

Για τον λόγο αυτό δημιουργήθηκαν οι θεραπείες “smoothing treatment” ή “θεραπεία κεράτινης” που αποσκοπούν στην προσωρινή μετατροπή της δομής της τρίχας, χρησιμοποιώντας ήπια μέσα που δεν βλάπτουν τα μαλλιά σας και προσφέρουν ένα πολύ κομψό αποτέλεσμα. Η θεραπεία που εφαρμόζουμε στα Hair Story, με τα προϊόντα της Amazon Keratin, περιλαμβάνει λούσιμο των μαλλιών με ειδικό σαμπουάν και εφαρμογή προϊόντων κεράτινης κατάλληλων για τον εκάστοτε τύπο μαλλιών.

Amazon Keratin Treatment | Θεραπεία κερατίνης
Amazon Keratin Treatment - Περιποίηση λείανσης κερατίνης για μαλλιά

Θεραπεία Λείανσης Κερατίνης

Τα προϊόντα μας δεν έχουν σκοπό μόνο να “λειάνουν” και να “ισιώσουν” την τρίχα. Επιπλέον, την αναδομούν σε βάθος και να την ενισχύσουν. Αν κάνετε θεραπεία κερατίνης, τα αποτελέσματα έχουν διάρκεια 4 έως 6 μήνες με τις κατάλληλες προϋποθέσεις και είναι ιδανική για όλες τις εποχές του χρόνου: το φθινόπωρο και τον χειμώνα που φριζάρουν από την υγρασία και τον στατικό ηλεκτρισμό, όπως και κατά την άνοιξη ή το καλοκαίρι για γρήγορο και ευκολοχτένιστο αποτέλεσμα.

Ελάτε στα κομμωτήρια HairStory να μάθετε περισσότερα για τη θεραπεία λείανσης κερατίνης (ή smoothing treatment) συζητώντας με έναν από τους ειδικούς hair stylists που διαθέτουμε. Θα ελέγξει την κατάσταση των μαλλιών σας, θα σας παρουσιάσει τις επιλογές και θα σας βοηθήσει στην απόφασή σας.

Click to access the login or register cheese